Piept de pui cu sos

de Lau in Pui, 10 Mar 2014 | 4072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • rozmarin
  • sos de soia
  • 1 portocala
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 100 ml vin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos:

Pieptul de pui il spalam,il stergem cu un prosop de bucatarie si il taiem in 2,

Intr-o farfurie adaugam pasta de tomate(amestecata cu putin apa)sos de soia,zeama de la portocala,sare,piper,busuioc,dupa gust si amestecam bine dupa care condimentam carnea,

Adaugam intr-o tava(care o ungem cu ulei)adaugam o cana de apa si 100 ml vin si dam la cuptor cca 40 min,(eu am adaugat si jumatate de portocala taiata felii cu tot cu coaja)

Lasam sa se raceasca putin inainte sa taiem carnea

TIPS-URI

1

Multumesc Irina pentru reteta(eu am modificat-o putin)

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana si ciuperci