Piept de pui cu smântână şi ciuperci

de Bucataras Dragos in Pui, 10 Apr 2009 | 12341 vizualizari

 

PIEPT DE PUI CU SMANTANA SI CIUPERCI, FOARTE DELICIOS.

 

INGREDIENTE

6 felii de piept de pui, 2 cutii de ciuperci champignon, o ceapa, un pahar de vin, unt (cam 2 linguri), 400 grame de smantana, patrunjel.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smântână şi ciuperci:

Se prajeste in unt pieptul de pui, apoi se lasa putin deoparte pana se caleste ceapa. Peste ceapa calita se adauga ciupercile curatate si taiate felii, apoi vinul. Se lasa sa fiarba acoperite cu un capac, iar cand este gata se pun feliile de piept de pui, apoi smantana. Se lasa sa dea un clocot, apoi se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. La sfarsit se adauga patrunjel tocat marunt. Se serveste cald, cu mamaliga!

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smântână şi ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la gratar cu legume in sos de rosii