Piept de pui cu smantana

de trifadalia in Pui, 8 Mai 2018 | 4430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc piept de pui
  • 80 ml ulei
  • sare, boia, piper, faina.
  • 1/2 lamaie
  • 2 linguri de smantana
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana:

Se spala pieptul de pui, apoi se feliaza. Se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei dulce.

Se pune uleiul la incalzit, se da fiecare felie condimentata prin faina, apoi se prajeste in ilei pana are o crusta crocanta faina. Se stinge apoi cu zeama de la jumatatea de lamaie si se acopera cu apa sa fiarba. Dupa ce au fiert, feliile de piept se scot pe o farfurie, apoi se adauga in sosul rezultat smantana si se mai lasa pe foc cu pieptul 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]