Piept de pui cu crusta de cipsuri

de MotanLaOale in Pui, 24 Sep 2019 | 2337 vizualizari

 

O inovatie crocanta si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui (600 g)
  • 100 g faina
  • 50 g pesmet
  • 100 g cipsuri de orice fel
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • MARINADA
  • condiment pentru pui
  • boia dulce
  • boia iute
  • cimbrisor
  • piper
  • sare
  • 30 ml ulei
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu crusta de cipsuri:

Pieptul se curata, se spala foarte bine si se taie fasii potrivite.

Se pun in marinada, se amesteca bine, se acopera si se tin la frigider o ora.

Intr-o farfurie se pun 100g faina.

In alta farfurie se bat ouale si se pune sare si piper.

In a treia farfurie se amesteca pesmetul cu cipsurile maruntite la robot.

Fasiile de piept se dau prin faina, prin ou si prin amestecul de pesmet cu cipsuri.

Se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins.

Focul trebuie sa fie potrivit ca sa se patrunda bine.

Se intorc pe toate partile pana se rumenesc frumos.

Se scot pe sarvetele absorbante.

Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.

S-au mancat cu cartofi prajiti si castraveti acri de vara.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu crusta de cipsuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
piept de pui la cuptor