Piept de pui cu cartofi si sos bechamel

de Andreea_Roz in Pui, 19 Aug 2013 | 50895 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4-5 cartofi
  • o mana de rosii cherry 
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper (sau dupa preferinte - eu am pus delicat)
  • tarhon
  • Sos:
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 300 ml lapte
  • 60 g cascaval
  • 120 g smantana
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cartofi si sos bechamel:

Pregatim mai intai sosul Bechamel:

Untul il topim intr-o cratita, apoi, adaugam faina in ploaie si amestecam, sa nu se formeze cocoloase. Adaugam laptele rece treptat si amestecam pana se ingroasa. Adaugam cascavalul ras si smantana si condimentam dupa gust.

Intr-un vas termorezistent, uns cu unt (sau se poate pune putin ulei de masline) punem primul strat de piept pe pui taiat in fasii, condimentam cu boia de ardei dulce, apoi adaugam cartofii taiati rondele, rosiile cherry felii, condimentam cu delicat, acoperim totul cu sos Bechamel, punem niste tarhon uscat pe deasupra si introducem la cuptor la foc mediu pana se rumeneste (20-30 min)

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cartofi si sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume la cuptor