Piept de pui cu cartofi si sos bechamel

de Andreea_Roz in Pui, 19 Aug 2013 | 51455 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4-5 cartofi
  • o mana de rosii cherry 
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper (sau dupa preferinte - eu am pus delicat)
  • tarhon
  • Sos:
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 300 ml lapte
  • 60 g cascaval
  • 120 g smantana
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cartofi si sos bechamel:

Pregatim mai intai sosul Bechamel:

Untul il topim intr-o cratita, apoi, adaugam faina in ploaie si amestecam, sa nu se formeze cocoloase. Adaugam laptele rece treptat si amestecam pana se ingroasa. Adaugam cascavalul ras si smantana si condimentam dupa gust.

Intr-un vas termorezistent, uns cu unt (sau se poate pune putin ulei de masline) punem primul strat de piept pe pui taiat in fasii, condimentam cu boia de ardei dulce, apoi adaugam cartofii taiati rondele, rosiile cherry felii, condimentam cu delicat, acoperim totul cu sos Bechamel, punem niste tarhon uscat pe deasupra si introducem la cuptor la foc mediu pana se rumeneste (20-30 min)

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cartofi si sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]