Piept de pui crocant

de Rahela Velicu in Pui, 12 Dec 2021 | 5666 vizualizari

 

Un aperitiv sau o gustare gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 buc piept de pui
  • 3 oua
  • aprox. 150 gr fulgi de porumb
  • 3 linguri cu varf de faina
  • sare
  • piper
  • ardei boia
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui crocant:

Mai intai maruntim fulgii de porumb.

Batem oaule cu un praf de sare, adaugam faina si amestecam bine sa nu mai ramana „cocoloase”. Adaugam piper, ardei boia.

Feliem pieptul de pui si punem tigaia cu ulei la incins.

Dam feliile de piept de pui mai intai prin amestecul de ou cu faina, apoi prin fulgii de porumb maruntiti.

Prajim pieptul de pui pe ambele parti si il scoatem pe un platou tapetat cu servetele de bucatarie pentru a absorbi surpulusul de ulei. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu fulgi de porumb