Piept de pui acoperit la cuptor

de ela in Mancaruri cu carne, 14 Ian 2010 | 5542 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui dezosat,
  • 2 conserve ciuperci,
  • 200gr branza dulce de vaca,
  • 150gr margarina,
  • 2 linguri pesmet,
  • 5 linguri smantana.
  • 1capatana usturoi,
  • patrunjel,
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui acoperit la cuptor:

Tai carnea felii,subtiri,bati ca pt snitele,le sarezi le piperezi,le treci prin margarina topita si le asezi intr-un vas termorezistent,uns cu margarina si tapetat cu pesmet.Ciupercile maruntite la amesteci cu margarina ramasa,apoi lle pui peste carne.Freci branza dulce cu pesmetul,smantana si usturoiul pisat,condimentezi dupa gust si pui peste ciuperci.Presari patrunjel tocat si dai la cuptor 30-40min.Serviti cu cartofi copti sau piure

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui acoperit la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui familist cu legume la cuptor