Piept de curcan la cuptor

de Sidy in Curcan, 7 Oct 2011 | 17850 vizualizari

 

Ceva foarte usor de facut dar foarte bun, de ti se topeste in gura....

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de curcan
  • cascaval felii
  • salam afumat sau bacon
  • unt
  • condimente
  • folie de aluminiu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan la cuptor:

Se taie pieptul in doua bucati. Fiecare parte se cresteaza din 2 in 2 cm dar nu pina jos. In fiecare compartiment se pune cascaval si salam. Se condimenteaza si se pune pe o folie in care am pus putin unt. Se inchide bine folia si se da pieptul la cuptorul dinainte incins, timp de o ora.

In tava se pot pune felii de cartofi, roata dupa pieptul de curcan. Dupa trecerea timpului se desface folia si se verifica daca este fript pieptul. Daca mai e nevoie, se mai lasa putin la cuptor. Se serveste cu garnitura si salata.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut cu legume si bardat cu portocale