Pestisori

de Dya Daniela Andrei in Peste, 20 Iul 2011 | 8403 vizualizari

 

Si pentru ca imi este dor de Mare,,, si nu cred ca voi ajunge prea curand, va delectez cu o portie de pestisori cum imi place mie sa le spun :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pestisori (sprot, obleti, hering - la alegere)
  • 250 g faina de grau
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • lamaie dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pestisori:

Curatam si spalam bine pestisorii (eu le tai si cap'sorul), ii saram in functie de gust, ii trecem prin faina si ii punem la prajit in uleiul incins.

Se servesc cu suc de lamaie ori cum altfel va place.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pestisori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor