Peste pane

de ony in Pangasius, 5 Feb 2011 | 6290 vizualizari

 

daca saptamana asta am facut degetele de pui acum a venit si randul pestelui sa-l fac degetele:P

 

INGREDIENTE

  • file pangasius
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane:

procedura o stie fiecare:

se taie  fasii fileul de peste,se lasa la scurs apoi se trece prin faina,ou si pesmet dupa care se prajesc in ulei incins.

gata papa, pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]