Peste la pachet

de radu_popovici in Pangasius, 30 Apr 2011 | 4963 vizualizari

 

Reteta de peste prezentata in format video de Radu Popovici in emisiunea Retetele lui Radu din cadrul matinalului Cafeaua de dimineata de la Kanal D. www.bucataras.ro este partener media al emisiunii!

 

INGREDIENTE

  • 1 pastrav, dorada sau caras, curatat de solzi si maruntaie
    1 lamaie, taiata felii
    1 lamaie, stoarsa de suc
    sare
    piper
    2 cm bucata de ghimbir, feliat subtire
    2 catei de usturoi, taiati firisoare subtiri
    1 lingura de vin alb
    1/3 ardei gras rosu, curatat si taiat fasiute
    1/3 ardei gras verde, curatat si taiat fasiute
    1 morcov mic, taiat fasiute
    1 ceapa rosie mica, taiata fasiute
    putin ulei de masline

    Vinegreta:
    2 lingurite de suc de lamaie
    2 linguri de ulei de masline extra virgin
    patrunjel tocat
    sare
    piper
    vin alb si sec, rece, pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la pachet:

Vreau sa va supun atentiei o modalitate simpla de a gati si asezona un peste intreg. Preparatul este unul sanatos, caci metoda respectiva nu foloseste grasimi, iar pestele este servit alaturi de legume, gatite suficient ca sa fie fragede si sa-si si pastreze nutrientii, culoarea si textura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la pachet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 10:24

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

pe 06.04 la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pangasius pe pat de legume