Peste la cuptor

de ana in Peste, 27 Iun 2010 | 7266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste
  • 100 gr unt
  • sare,piper
  • Pentru sos
  • 3 catei de usturoi
  • 20 ml ulei
  • 100 gr smantana
  • 20 gr miez de nuca
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

Pestele il curatam si il taiem bucati maricele ,il presaram cu sare si piper apoi il asezam in tava unsa cu unt.Deasupra fiecarei bucati de peste asezam un cubulet de unt .Coacem la foc mare cam 1 ora .

Sosul este facut dupa reteta lui Gaby .

Eu am pus toate ingredientele intr-un bol si le-am blenduit.

Servim alaturi de peste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]