Peste impachetat

de elenita in Peste, 27 Sep 2012 | 4178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 fileuri de peşte
  • 200 g felii subţiri de bacon sau şuncă
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • Sosul
  • 100 ml ulei
  • 100 ml sifon
  • zeama unei lămâi,
  • piper şi sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste impachetat:

Ungem fileurile cu ulei, apoi înfăşurăm peşte în feliile subţiri de bacon sau şuncă şi le aşezăm într-o formă termorezistentă unsă cu puţin ulei. Stropim cu zeamă de lămâie, acoperim cu folie de aluminiu şi dăm la cuptor pentru circa 15-20 minute, scoatem folia şi lăsăm să se rumenească 5-6 minute.

Pentru sos: turnăm sifonul în mixer, adăugăm uleiul, sarea şi piperul după gust, zeama de lămâie şi amestecăm până capătă aspectul de sos. La final aşezăm peştele pe un pat de frunze verzi de praz pentru decor şi asezonăm peştele cu sosul făcut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste impachetat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dorada cu bacon la cuptor