Peste alb cu garnitura de morcovi

de cristinne in Pangasius, 29 Apr 2010 | 5934 vizualizari

 

Simplu, usor si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de peste alb
  • 4 morcovi mari
  • 1 fir ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 foaie de dafin
  • 1 pahar vin alb
  • 4 linguri ulei masline
  • condimente : maghiran, oregano, patrunjel, marar, piper mixt, ienibahar si sare {nu knorr sau maggi..sunt total impotriva!}
  • verdeata pt final (marar si patrunjel in proportii egale)  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste alb cu garnitura de morcovi:

Se pregateste pestele, se curata morcovii si se taie rondele. Se aseaza intr-un vas de yena morcovii taiati impreuna cu pestele. Apoi se amesteca cu restul de ingrediente : condimentele, uleiul, vinul, ceapa si usturoiul taiate marunt. Se acopera vasul cu un capac si se da la cuptorul preincalzit, timp de 40-60 de minute (depinde de cuptorul fiecaruia -la 240 de grade la inceput, dupa care la 200 de grade spre final (ultimele 20-25 de minute, eu una asa am facut, oricum se verifica din cand im cand). Cand morcovii sunt gata aproape moi, inseamna ca totul e facut.

La final adaugam verdeata marunta si ne bucuram de minunata, sanatoasa si delicioasa masa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste alb cu garnitura de morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste inabusit cu legume