Pernite cu branza

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2010 | 5128 vizualizari

 

Delicioase la micul dejun langa un pahar de lapte.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foetaj
  • 400g branza de vaci
  • 100g telemea
  • 1 legatura marar
  • 1 ou
  • 1 lingura seminte de mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pernite cu branza:

Dam telemeaua pe razatoarea mica, spalam si tocam mararul, le punem intr-un bol, adaugam si branza de vaci si omogenizam.

Intindem foetajul, il taiem in patrate maricele pe care le crestam intr-o parte(vezi foto). Punem pe mijlocul fiecaruia, cate o lingura de umplutura, ridicam si acoperim cu partea crestata, apasam pe cele trei laterale, ca aluatul sa se lipeasca si umplutura sa nu curga si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Batem oul si cu o pensula ungem patratele. Presaram seminte de mac si dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 20’ la foc mare.

Se servesc calde sau reci, ca atare.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pernite cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Sylvia 1

08.12.2010, 12:39

Lia de cate ori te vizitez gasesc ceva bun la tine am si salvat reteta si le fac in seara asta la baieti , minunat arata !!!!!

MIUTA 1

08.12.2010, 13:53

Foarte bine arata,super,5 furcu

mamaieelena 1

08.12.2010, 20:46

frumos arata...........

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu Spanac si Urda (Reteta Video)