Perisoare in sos

de Lau in Pui, 9 Apr 2012 | 5249 vizualizari

 

inspiratia adela

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100 g crema de branza
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 1 lingura gris
  • patrunjel
  • rozmarin
  • ulei
  • 1 lingura bulion
  • 400 ml rosii in suc propriu
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare in sos:

Pieptul de pui se trece prin masina de tocat.

Carnea se amesteca cu branza, oul batut putin, condimente, patrunjel, rozmarin, gris si condimente dupa gust. Amestecam bine, acoperim si dam bolul la frigider 10-15 minute.

Cu mainele umede formam perisoarele. Punem ulei intr-o tigaie adaugam bulionul, rosiile in suc propriu, amestecam si adaugam perisoarele, lasam sa fiarba la foc mic pana sunt gata(cca 10 minute)

Daca este nevoie potrivim de sare si piper.

Am servit cu orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Lau 1

10.04.2012, 16:31

multumesc

Alinutza80 1

12.04.2012, 15:53

nu am mancat niciodata dar cred a e bun

Lau 1

12.04.2012, 16:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]