Penne cu sunca si cascaval la cuptor

de Corina27 in Penne, 20 Mar 2011 | 46055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr penne - jumatate de punga am pus eu
  • 250 gr sunca
  • 100 gr telemea de vaca
  • 200 gr cascaval
  • 200 ml suc de rosii
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu sunca si cascaval la cuptor:

Pastele se pun la fiert, conform instructiunilor de pe cutie. Intre timp, am ras telemeaua si cascavalul pe razatoarea mica si am tait sunca cubulete.

Cand pastele s-au fiert, le-am scurs bine si am pus jumatate din ele intr-un vas termorezistent bine uns cu ulei.

Peste paste am adaugat jumatate din cascaval si branza rasa si sunca.

Peste sunca am pus si restul de paste si am turnat sucul de rosii.

Deasupra am adaugat jumatatea ramasa de cascaval si branza rasa.

Se tin la cuptor cam 15-20 de minute pana se topesc branzeturile si cele de deasupra se rumenesc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu sunca si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]