Peltea/jeleu de prune

de Pasiune pentru bucatarie in Dulceata / Gem, 6 Sep 2010 | 9074 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • * 400 ml sirop de la prune
  • * 1&1/2 cana de zahar
  • daca vreti mai mult:
  • * 1 kg prune
  • * 2 kg zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peltea/jeleu de prune:

1. Peste jumatatile de prune se presara zahar si se lasa peste noapte.Siropul lasat se pune intr-o cratita,se adauga un kilogram de zahar si se fierbe pana se tine foarte bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peltea/jeleu de prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

mena29 1

06.09.2010, 19:30

Laly 1

06.09.2010, 23:39

Ce usor de facut si ce bun

AlinaL 1

07.09.2010, 17:35

Arata minunat!! Azi fac jeleul, pana mai gasesc prune.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Silvoita in caldare