Pelimeni sau coltunasi cu carne

de anisoara in Mancaruri cu carne, 24 Mai 2010 | 33044 vizualizari

COMENTARII (3)

housy 1

27.06.2010, 18:14

cati d-astia am mancat cand statea la camin, in facultate. adusi de colegele din Moldova....uuhh si ce buuuuuuuuuuuni erau !! cu smantana...yumii....doar k aceia erau cumparati, cred k nici nu se compara ai 5 furculite... vreau o portie la pachet te rog

mihaelar63 1

10.01.2012, 01:05

Cat e de lucru pe ei , dar ce buni

euglas 1

28.06.2012, 14:13

Foarte, foarte gustos. Dar de lucru ii intraevar multisor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne de pui si legume mexicane