Patratele cu telemea

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2009 | 16590 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 250 gr telemea
  • 200 gr unt
  • sare
  • 2 oua
  • parmezan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patratele cu telemea:

Se amesteca faina cu telemeaua rasa, se adauga untul taiat cubulete si 1 ou si se framanta bine. Se mai adauga sare dupa gust. Se intinde apoi o foaie groasa de un deget, se decupeaza forme care se ung cu oul batut si se presara cu parmezan ras. Se coc aproximativ 30 de minute, pana cresc si se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Patratele cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Waffe sarate