Pateuri cu urda si marar

de rivka in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2010 | 13787 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foaie de foietaj
  • 400 grame urda
  • 150 grame smantana
  • patrunjel uscat 2 lingurite
  • marar proaspat tocat 4 lingurite
  • 2 oua
  • 2 lingurite zahar brun
  • 1 galbenus pentru uns
  • susan
  • hartie copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu urda si marar:

Din urda impreuna cu zaharul cele 2 oua, patrunjel, marar si 150 gr smantana se face un amestec pt umplutura.

Foaia de foietaj se taie patrate se umple fiecare patrat cu cate o lingura mare de umplutura se inchide pe margini , se aseaza in tava pe hartia de copt, se unge cu penseula cu galbenus de ou, se stropeste cu susan si se da la cuptorul preincalzit la 200 grade cca 20 minute pana se umflsa frumos si prinde crusta aurie.

Se servesc calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu urda si marar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

rivka 1

21.04.2010, 23:26

ce avatar fain ai flying , am pus smantana obisnuita, groasa...

FlyingRoo 1

21.04.2010, 23:49

Saru'mana Rivka, abia astept sa le pregatesc - o sa le sau gata pe cucoanele de la biserica la primul luncheon organizat, hihihi

Ah, si am observat ca iti place tare, ca si mie de atlfel, combinatia de urda cu marar - evident ca am copiat si reteta de tort de clatite

elena1988 1

08.02.2011, 13:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]