Pate de peste

de Ksenya in Peste, 16 Mar 2018 | 6325 vizualizari

 

 
Un pate usor de preparat, spornic si economic. Ideal pentru gustari -antreuri la mese festive si nu numai.

 

INGREDIENTE

  • 1 macrou gata preparat (copt, fiert sau prajit)
  • 1 lingura suc de lamaie dupa gust
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 100 g crema de branza
  • 2 linguri smantana
  • sare dupa gust
  • piper alb macinat dupa gust
  • cateva fire ceapa verde pentru ornat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de peste:

 

Pestele preparat si racit se alege atent de oase si se pune intr-un castron. Se adauga crema de branza. Se adauga smantana. Se adauga sucul de lamaie si coaja de lamaie, aici se poate jongla cu cantitatile dupa gust

Se amesteca bine compozitia.

Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se lasa la frigider circa 15 minute, apoi se umplu cu compozitie barcute-coji speciale pentru aperitive, se servesc cu paine prajita sau paine neagra. Se orneaza cu ceapa verde taiata inele sau cu verdeta dupa bunul plac.

TIPS-URI

1

Daca doriti ca pateul sa fie mai fin, puteti da compozitia la blender.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Macrou cu lamaie