Pastrav la cuptor

de Bunica in Pastrav, 13 Apr 2014 | 23062 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi
  • 200 ml. vin alb
  • Marinada:
  • 1lingra mustar boabe conservat
  • 1 lingura sos de soia
  • 1varf de lingurita condimente pentru peste
  • 1 varf de lingurita razmarin
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor:

Se pregateste marinada intr-un castronel. Pestele eviscerat ,spalat se unge cu marinada si se lasa cateva ore.

Luam o tava in care punem pestele si marinada in care a stat.

Punem vinul si 200 ml. apa si dam tava la cuptorul incins pentru 20-30 minute.

Scoatem pestele si-l servim simplu cu zeama de lamaie sau alaturi de o garnitura.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]