Pastrav cu cartofi noi si salsa de masline

de Satisfyyourcravings in Pastrav, 15 Apr 2016 | 3255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe rosii mari
  • 4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 250 grame cartofi noi de diferite culori
  • 6 masline Kalamata cu samburi
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 chili
  • 1/2 legatura menta
  • 2 lamai
  • 150 grame spanac proaspat
  • 2 bucati pastrav proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu cartofi noi si salsa de masline:

Se taie ceapa si usturoiul julienne si se gateste 15 minute, la foc mic, intr-o lingura de ulei, amestecand frecvent, avand grija sa nu se arda. 

Se taie carotfii in jumatati si se fierb in apa sarata 15 minute. 

Se indeparteaza samburii maslinelor, se toaca impreuna cu ceapa verde, chili si frunzele de menta si se amesteca cu sucul de la 1 lamaie si 1 lingura de ulei. 

Se curata pestele si se fileteaza. 

Se preseaza cartofii usor si se amesteca cu spanacul si ceapa caramelizata, se transfera intr-o tigaie si se aseaza bucatile de peste deasupra. Se acopera tigaia cu un capac si se lasa 7 minute sau pana pestele e gatit complet. 

Se serveste pestele cu salsa, legume si bucati de lamaie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu cartofi noi si salsa de masline" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

15.04.2016, 21:50

marcela1979 1

16.04.2016, 08:46

denisizina24 1

20.07.2016, 10:04

Pentru a da un plus de culoare si mai mult gust retetelor dumneavoastra, vizitati va rog, http://olx.ro/oferta/cartofi-movi-productie-2016-ID4szck.html

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu mere

de oanapl 8

ieri la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit