Pastrama de pui cu legume la tigaie

de Denissa in Pui, 24 Feb 2012 | 6484 vizualizari

 

Un fel de mancare rapid si bun (parerea mea)

 

INGREDIENTE

  • pastrama din pulpe de pui
  • legume congelate
  • ulei
  • unt
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de pui cu legume la tigaie:

Pulpele de pui se portioneaza si se pun in tigaie la prajit.Vor fi gata intrun timp scurt.

Separat legumele congelate (morcovi, conopida, brocolli, fasole verde, porumb) se pun intr-o tigaie la calit cu putin unt. Se potrivesc de sare.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de pui cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

Denissa 1

16.11.2013, 08:01

Krysty multumesc

PapaVio 1

31.03.2014, 18:24

Bunut,bunut !!!

Panacris 1

01.11.2014, 08:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]