Paste cu ton si mazare

de - Andreea - in Paste, 5 Sep 2018 | 4788 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 320 gr paste
  • 1 ceapa
  • 300 gr mazare
  • 200 gr Philadelphia
  • 160 gr ton
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • parmezan ( optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton si mazare:

Punem la fiert apa cu sare, apoi adaugam pastele. Le lasam la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj, amestecand din cand in cand pentru a evita sa se lipeasca intre ele.

Ceapa o curatam si o tocam marunt. 

Punem ulei intr-o tigaie si calim ceapa. Adaugam apoi mazarea (eu am folosit mazare verde congelata) si lasam 1-2 minute. Adaugam apa cat sa acopere mazarea si lasam la foc potrivit pana ce scade toata apa. 

Adaugam acum tonul maruntit si bine scurs de uleiul din conserva. Lasam cateva minute si apoi inchidem focul.

Cand pastele au fiert, le scurgem bine de apa si le punem in tigaia cu mazare si ton. Adaugam si Philadelphia si amestecam pana ce s-a topit si s-au amestecat bine toate ingredientele.

Servim pastele calde, optional cu putin parmezan.

POFTA BUNA ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu parizer