Paste cu sparanghel si sos carbonara

de Veronica22 in Penne, 26 Oct 2015 | 3936 vizualizari

 

Sosul carbonara alaturi de sparanghel imbogatesc reteta .

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste
  • 200 gr sparanghel
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 plic pentru Spaghete Carbonara
  • 300 ml lapte
  • 100 gr cascaval
  • 200 gr sunca
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sparanghel si sos carbonara:

Pastele se fierb al dente in apa cu sare.
Sparanghelul se rupe de la partea lemnoasa si se opareste un min in apa cu sare dupa care se scoate in apa rece pentru a-si pastra culoarea si a opri procesul de gatire.
Taiem sparanhelul apoi in felii de 1 cm pe diagonala si il punem in putin ulei incins la calit pentru 2 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sparanghel si sos carbonara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

ieri la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza