PASTE CARBONARA

de ela in Fusilli, 20 Feb 2010 | 15167 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250gr paste spirale,
  • 200gr smantana de gatit,
  • 3linguri unt,
  • 300gr salam cu sunca,
  • 100gr parmezan,
  • 150gr cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PASTE CARBONARA:

Pastele se pun la fiert in 2litri apa si un praf de sare(se introduc in apa cand aceasta incepe sa fiarba).

Separat,se pune untul intr-o craticioara si se topeste,se adauga smantana de gatit si salamul taiat cubulete,se fiere compozitia putin apoi se adauga parmezanul si 100gr cascaval si se mai lasa pe foc putin.

Pastele se strecoara,se trec prin apa rece si se pun intr-un castron inalt.Se rastoarna sosul cu salam si se amesteca.

Se serveste cald cu 50gr cascaval ras deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "PASTE CARBONARA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terină de porc cu cartofi și ciuperci - Un preparat savuros și sățios

ieri la 11:02

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

pe 22.12 la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

pe 22.12 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]