Paste bolognese la Multicooker

de AdyNA_RadU in Paste, 14 Iul 2014 | 9664 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1/2 ceapa tocata
  • 1 morcov tocat fin
  • 70 gr ciuperci tocate
  • 250 gr carne tocata slaba
  • 2 linguri pasta tomate
  • 400 gr rosii tocate
  • 1 catel de suturoi tocat
  • 250 gr paste penne
  • 270 ml apa
  • 90 ml vin rosu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste bolognese la Multicooker:

Am adaugat ceapa, uleiul, ciupercile ,morcovul si carnea tocata in oala interioara.Am lasat capacul deschis.Am selectat din MENIU functia  FRY pentru 13 minute, apoi START.

Am  amestecat din cand in cand iar dupa 8 minute am adaugat piureul de rosii, rosiile tocate, usturoiul  si vinul.Aparatul a ramas in continuare pe FRY pentru ultimele 5 minute.

Am adaugat apa si pastele penne , am selectat din MENIU functia STEW. Am inchis capacul si am asteptat 30 minute.

Pastele au iesit foarte bune :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste bolognese la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste bolognese