Pasta de ton cu branza si ceapa verde

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2013 | 11624 vizualizari

 

Am vazut reteta pe site la Radu Popovici si mi-a placut mult,eu nu mananc asa picant ,asa ca am adaptat-o dupa gustul meu.Este foarte buna sa o incercati si voi! http://www.reteteleluiradu.ro/2013/03/16/pasta-picanta-de-ton-cu-ceapa-verde/

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de ton 250 g
  • 1 cutie cu crema de branza Delaco “Ceva Fin” pufos
  • 3 cepe verzi
  • 1 lingurita de mustar
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • sare,piper,boia dulce,ghimbir si praf de chilli
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu branza si ceapa verde:

Tonul se scurge de ulei ,se pune intr-un castron.

Se adauga deasupra crema de branza,se amesteca bine,

Ceapa si patrunjelul se taie marunt.

Se adauga peste compozitie,impreuna cu condimentele si mustarul.

Se serveste pe paine prajita

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu branza si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

Bya Ralu 1

23.06.2013, 17:34

multumesc

miki_a 1

04.08.2015, 20:32

Da, imi place combinatia!

-Licurici- 1

05.08.2015, 07:40

Si mie imi place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crenvusti in foietaj