Pasta de ton

de mimmi in Ton, 3 Feb 2011 | 11682 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve ton in ulei,
  • 100 g unt,
  • 1 ceapa,
  • sare
  • piper .
Portii: 15
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton:

Tonul se scurge bine.Ceapa se taie marunt. Se amesteca tonul cu untul (la temperatura camerei)si ceapa,se condimenteaza cu sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ton cu ceapa si rosii cherry