Pasta de peste

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2013 | 12891 vizualizari

 

Este un aperitv care-mi aduce aminte de copilarie....

 

INGREDIENTE

  • 1 peste macrou afumat
  • 1 conserva de peste in ulei(macrou fara oase)
  • 1 pachet de unt
  • sare
  • sucul de la 1/2 de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste:

Pestele afumat il curatam de oase si piele, il rupem bucati si-l punem in robotul de bucatarie. Il maruntim bine de tot, adaugam si pestele din conserva, le maruntim impreuna, adaugam la urma si uleiul din conserva si le mai pasam pe toate. Untul moale de la temperatura camerei, il mixam pina devine spuma, adaugam cite o lingura din compozitia de peste, mixam pina terminam tot pestele. Condimentam dupa gust cu sare si suc de lamaie.Ornati dupa preferinte, eu am folosit feliute de masline kalamata.

Serviti cu paine proaspata de casa sau paine prajita.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

se poate aduga ceapa tocata marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bagheta umpluta cu pasta de branza/pasta cu peste