Pasta de hering afumat

de Catalina L in Peste, 26 Dec 2016 | 5251 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si proaspat. Puteti pune maioneza in loc de smantana, dar atentie hering-ul este deja sarat.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr file de hering afumat
  • 1 ceapa eșalotă
  • arpagic
  • 2 lingurite suc de lămâie
  • 1 lingura de smantana
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de hering afumat:

Se toaca marunt ceapa si arpagicul. Se taie fileul de hering afumat in bucatele. Într-un castron se amestecă ceapa, arpagicul și heringul. Apoi se adauga sucul de lamaie si smantana.  Se amestecă bine. Se adaugă boia de ardei, sare și piper dupa gust. 

Se pune la rece si se lasa cel putin 30 de minute.

Se serveste in verine/pahare sau se pot face sandwich-uri mici.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de hering afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou cu peste afumat