Pasta de fasole pastai

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2011 | 10988 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g fasole pastai
  • 2 linguri maioneza
  • marar
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de fasole pastai:

Rupem capetele pastailor,le spalam si le punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert se strecoara si se lasa la racit. Se dau prin masina de tocat,se amesteca cu maioneza,marar tocat si sare daca mai trebuie ! Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

babi5 1

22.07.2013, 16:58

Ce bine merge cu un picut de pine prajita si rosii din gradina si daca se poate si-u ardeias iute ..

sebirizescu 1

22.07.2013, 21:47

nilgun 1

22.07.2013, 22:49

nu am mai mancat asa ceva...cu siguranta delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena cu maioneza