Pasta de ardei kapia

de Lau in Conserve, 3 Dec 2019 | 6528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg ardei kapia
  • 1 l ulei
  • 5-6 linguri sare
  • 2-3 ardei iuti
  • usturoi
  • 2 linguri zahar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei kapia:

Ardeii ii curatam de cotoare si seminte, ii spalam si ii dam prin masina de tocata sau robot de bucatarie.

Pasta obtinuta o punem intr-un ceaun in care am incalzit uleiul inainte.

Adaugam sare si zaharul (dupa gust, zaharul este optional).

Lasam sa fiarba pana ce se ingroasa si uleiul se ridica la suprafata.

Intre timp spalam borcanele cu apa fierbinte si lasam sa se scurga bine de apa.

Punem pasta fierbinte in borcane, le infieletam si invelim borcanele cu o patura pana a 2 zi.

Eu am impartit pasta in 3, in una am adaugat 1 capatana usturoi pisat, in alta ardei iuti tocati marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei kapia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]