Pasca fara aluat

de rivka in Prajituri, 14 Apr 2010 | 11600 vizualizari

 

adaptare dupa reteta brandusei, foarteee buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg Kwark
  • 250 grame branza dulce de intins pe paine(gen philadelphia)
  • 200 grame zahar brun
  • 5 linguri gris
  • 1 pliculetz zahar vanilat
  • 8 oua
  • hartie de copt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat:

Kwarkul, branza si galbenusurile, zaharul si grisul si zaharul vanilat se amesteca bine intr-un castron.

Se adauga albusurile batute spuma si se amesteca de jos in sus.

Compozitia se toarna in tava pe hartia de copt si se da la cuptorul incalzit la cca 200 grade cca 1 ora pana prinde crusta.

Se scoate se lasa sa se raceasca si se taie felii.

Este extraordinar de bun eu l-am taiat inca cald nu am mai avut rabdare, nu te mai poti opri  din mancat asta e chiar periculoasa reteta asta, merci brandusa :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]