Parmigiana cu dovlecei

de iuliandu in Lasagna, 3 Oct 2012 | 6932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 3-4 foi de lasagna
  • cascaval dulce
  • faina alba
  • 4 rosii
  • parmigiano
  • sare,piper
  • maghiran
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parmigiana cu dovlecei:

Taiem dovlecei felii pe lungime,ii trecem prin faina si ii prajim pentr 4-5 minute. Rosiile le taiem felii. Fierbem foile pentru lasagna pentru un minut, punem si un praf de sare in apa, apoi le scurgem. Cascavalul il dam pe razatoare.

In tava punem hartie pentru copt dupa care aranjam un strat de foaie, un strat de dovlecel, cascaval si rosii, continuam pana se termina ingredientele. Deasupra punem cascaval, parmigiano, felii de rosii si maghiranul. Le lasam in cuptorul incins la 150° pentru 30 minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Eu am folosit o tava de aluminiu de unica folosinta,este mult mai practica si foile de lasagna au incaput perfect.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parmigiana cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu carne de vita macinata si legume