Parjoale de legume cu salata de sfecla rosie

de iry-gabriela in Mancaruri de post, 28 Feb 2012 | 11729 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 cartofi albi,
  • 3 morcovi,
  • un postarnac mare,
  • 3 linguri faina,
  • pesmet,
  • usturoi,
  • o legatura marar si una de patrunjel ,
  • sare si piper.  
  • pentru garnitura salata de sfecla rosie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale de legume cu salata de sfecla rosie:

cartofii se apala si se pun la fiert.  

separat se curata morcovii si postarnacul ,se spala si se pun la fiert.   

dupa ce au fiert cartofii se curata de coaja si se du pe razatoarea mare.  

apoi dupa ce au fiert morcovii si postarnacul se dau si ele pe razatoarea mare.   

se amesteca impreuna apoi se adauga usturoi,marar si patrunjel ,faina si pesmet sa se lege compozitia.  

se formeaza parjoale care se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins.

ca si garnitura am folosit salata de sfecla rosie. 

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale de legume cu salata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Sim0na 1

01.03.2012, 21:27

N-am mai papat de multtiii ani! Bunica imi facea mereu...

Ubulika 1

02.03.2012, 11:51

ioiiiii ce bine arata

iry-gabriela 1

03.03.2012, 08:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta de cartofi si soia