Parjoale de dovlecei

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 19 Iun 2010 | 25727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei
  • 1 capatana usturoi
  • 2 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 2-3 fire cimbru verde
  • cozi de ceapa verde
  • 2-3 linguri faina
  • sare
  • piper
  • boia dulce sau iute
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale de dovlecei:

se dau pe razatoarea mare dovleceii,se presara cu sare si se pun intr-o strecuratoare sa se scurga pt 30 minute.verdeturile se spala,se toaca apoi se amesteca cu ouale,faina,dovleceii scursi bine si condimentele.se amesteca bine si cu ajutorul unei linguri se pun in ulei incins si se rumenesc pe ambele parti.se scot pe hartie absorbanta!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Ubulika 1

20.06.2010, 10:26

trebuie sa fac si eu negresit

Bucataras Medi 1

20.06.2010, 10:36

si mie imi place

alexa1980 1

21.06.2010, 00:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu crema de branza, struguri si nuci