Parjoale boieresti

de MotanLaOale in Pui, 16 Noi 2011 | 11329 vizualizari

 

Am vazut reteta la Miha botezate "ministeriale". Eu fac alergie la cuvantul minister sau derivatele lui asa ca am rebotezat parjoalele. Indiferent de denumire sunt foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mic (200g-250g)
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • 3 linguri amidon alimentar
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita boia
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale boieresti:

Pieptul de pui se curata, se spala, se taie cubulete si se lasa la scurs si uscat.

Se bate oul cu condimentele si se adauga smantana si amidonul.

Se pun si cubuletele de piept (uscate) si se omogenizeaza.

Se pune la frigider cel putin 15-20 minute.

Se pune uleiul la incins intr-o tigaie.

Se ia cate o lingura din compozitie si se pune la prajit in ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se servesc calde cu garnitura preferata si muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale boieresti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjolute din carne de pasare cu sos de gogosari