Pariziene cu crema de vanilie si visine de post

de Rocsi in Dulciuri, 16 Mar 2014 | 18584 vizualizari

COMENTARII (76)

bianca92 1

16.03.2014, 17:51

Deci cat de frumoase si aspectuoase sunt! Jos palaria

tanyapatap 1

16.03.2014, 17:54

LidiaChivu 1

16.03.2014, 19:15

frumoase si apetisante!

Cris2711 1

16.03.2014, 19:16

wow,minunate

Florentina_Cristina 1

16.03.2014, 19:38

suuuperrr o bunatate

Rocsi 1

16.03.2014, 20:51

Haide Claudia.

Rocsi 1

16.03.2014, 20:51

Laurici multumesc mult

Rocsi 1

16.03.2014, 20:51

Cu mare drag Andreea.

Rocsi 1

16.03.2014, 20:51

Am Alexandra si pentru tine

Rocsi 1

16.03.2014, 20:52

Alina sunt de post dar au iesit delicioase

Rocsi 1

16.03.2014, 20:52

Sunt bune indiferent ca sunt de post sau nu Timea

Rocsi 1

16.03.2014, 20:53

Luana multumesc.

Rocsi 1

16.03.2014, 20:53

Delia

Rocsi 1

16.03.2014, 20:53

Lau

Rocsi 1

16.03.2014, 20:53

Simona multumesc.

Rocsi 1

16.03.2014, 20:53

Pusha

Rocsi 1

16.03.2014, 20:54

Bianca ma buur ca iti plac

Rocsi 1

16.03.2014, 20:54

Dey cu mare drag te servesc

Rocsi 1

16.03.2014, 20:54

Georgia multumesc

Rocsi 1

16.03.2014, 20:54

Multumesc mult Meri

Rocsi 1

16.03.2014, 20:55

Bianca multumesc mult.

Rocsi 1

16.03.2014, 20:55

Tanya

Rocsi 1

16.03.2014, 20:55

Lidia multumesc.

Rocsi 1

16.03.2014, 20:55

Multumesc Cristina mea draga

Rocsi 1

16.03.2014, 20:55

Florentina multumesc.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete de post cu gem de caise