Pariziene cu branza

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2013 | 4613 vizualizari

 

ideale pentru pachetel la scoala sau la servici ;)

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 350 gr. faina alba
  • 200 ml.lapte caldut
  • 1 cub de drojdie
  • 50 ml.ulei
  • 1 lingurita de zahar
  • sare dupa gust

Umplutura

  • branza de burduf +branza telemea+1 baton crema de unt

1 ou, susan si mac pentru decor

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pariziene cu branza:

Se framanta aluatul din ingredientele de mai sus.

Se intinde pe masa de lucru, se portioneaza si se umplu cu umplutura de branza.

Se formeaza parizienele, vezi foto, se aseaza in tava si se lasa la dospit cca 20 min.

Se ung cu ou batut, se presara susan, mac si sare, daca mai este nevoie.

Se dau la cuptorul preincalzit, se coc timp de 30 min. la 180 grade.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pariziene cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza telemea