Parfe in trei culori

de gaby_duceag in Dulciuri, 28 Apr 2010 | 7793 vizualizari

 

multumesc frumos, Ina!!!

 

INGREDIENTE

  • 9oua
  • o cana zahar
  • 3linguri cacao
  • 3plicuri zahar vanilat
  • 3pliculete ness
  • nuca macinata
  • 500 ml frisca
  • un praf sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfe in trei culori:

Se separa gabenusurile de albusuri

Se repartizeaza galbenusurile in 3vase (cate 3,logic:))

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si zaharul

Frisca se mixeaza pana capata  consistenta

In cele trei vase in care am repartizat galbenusurile adaugam asa

1. zaharul vanilat+1/3 din cantitatea de albusuri+1/3 din catitatea de frisca

2. nessul+1/3 din cantitatea de albusuri+1/3 din cantitatea de frisca

3. cacaoa+1/3 din cantitatea de albusuri+1/3 cantitatea de frisca

Se amesteca usor in fiecare apoi se aseaza in ordinea 3/2/1-intr-un vas incapator

Intre straturile de inghetata punem nuca si alune(eu am pus doar nuca)

Se introduce vasul la congelator

Va rezulta o inghetata aromata. cremoasa , fara aschii de gheata.

sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Parfe in trei culori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Ina 1

28.04.2010, 20:24

A facut-o si Ana. Am sa cer procent din vanzari

gaby_duceag 1

28.04.2010, 20:39

Auzi,i-am laudat-o eu prea mult si-a zis c-am provocat-o))(ps.de obicei,cand ne face cu ochiul o reteta ,una dintre noi doua o testeaza, si daca nu e ceva deosebit,cealalta nu mai consuma ingredientele degeaba)),vezi ce inseamna sa ai prieteni?)))

Ina 1

28.04.2010, 20:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]