Papricas de pui

de reisnaor_2006 in Pui, 10 Feb 2015 | 6717 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui(pulpe)
  • 2 buc ceapa
  • 1 lg de boia dulce
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri de smantana
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui:

Ceapa se toaca  si se caleste in ulei pana se inmoaie si devine sticloasa.Adaugam  pulpele de pui si se prajesc bine  pe ambele parti. Adaugam sare, piper , boia si  600 ml apa sau supa.
Se fierbe cca 30 min, inabusit si se amesteca din cand in cand.Smantana se amesteca  cu faina si  putina apa rece. Se trece prin sita apoi se adauga in compozitia formata mai sus si se lasa la fiert cca 1 min. Se potriveste de sare si piper.

Formam galustele – 2 oua se amesteca energic cu sare, apa, faina si ulei. Se pune la fiert o oala cu apa si un praf de sare.
Compozitia de galuste se trece printr-o sita cu gauri potrivite (dimensiune mai mare ca la o spumiera) , galustele cad  in apa fierbinte  si  lasam  sa dea cateva clocote.
Se scot cu o spumiera  din apa, le scurgem bine apoi se punem in papricas.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui