Papricas de caprioara

de katty in Mancaruri cu carne, 7 Oct 2020 | 3447 vizualizari

 

Cui nu ii place papricasul? Mie da, de orice animal si cu o bucatica de mamaliga alaturi.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr muschiulet de caprioara
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 2-3 linguri ulei
  • 400 gr rosii bine coapte
  • 1 lingura boia dulce//iute
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
  • 100 ml vin rose
  • cimbru
  • 2-3 linguri smantana
  • mamaliga pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de caprioara:

Taiem carnea in bucati mai mici. O asezam intr-un vas cu capac si adauam peste ea vinul, piper, foi de dafin si cimbru..Acoperim vasul si il lasam la frigider 12-24 ore, avand grija sa  amestecam in vas din cand in cand. Scurgem carnea intr-o sita, pastrand zeama. Tocam ceapa fin si dam rosiile pe razatoare. In uleiul incins punem ceapa si cand aceasta incepe sa se inmoaie adaugam  carnea.O lasam  pana isi schimba culoarea, apoi adaugam zeama scursa. Fierbem la foc mic pana carnea este moale. Daca este nevoie adaugam cate putina apa calda. Cand carnea este moale adaugam boiaua de ardei, omogenizam, apoi adaugam rosiile, sare si piper dupa gust.Fierbem pana sosul este legat, apoi adaugam smantana. Dam cateva clocote si oprim focul. Servim fierbinte cu mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de caprioara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de caprioara cu pilaf de orez