Papricas cu pui

de pisicutzaa in Pui, 10 Mar 2010 | 5716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  - 4 pulpe mari
  • - 3 cepe
  • - 200 gr smantana
  • - 2 linguri faina
  • - boia de ardei dulce
  • - sare, piper
  • - ulei
  • - patrunjel,
  • 1 foaie dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas cu pui:

Se taie ceapa si se caleste in putin ulei cu sare si 2 lingurite de paprica (boia de ardei)

Puiul il oparesc in putina apa, si l-am prajit in ulei in ceaun, apoi se adauga peste ceapa si se acopera cu apa.

Dupa ce s-au fiert se adauga smantana amestecata cu faina, se mai lasa 5 minute sa fiarba si se adauga patrunjelul taiat marunt.

Servim cu mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Rocsi 1

10.03.2010, 11:18

madi_marin 1

10.03.2010, 13:47

n-am facut niciodata papricas, dar trebuie sa incerc ....ca arata bine...

Oana 1

10.03.2010, 13:50

Eu fac papricasul cu galuscute din faina si ou Iamiii! Arata bine si al tau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]