Panini

de Miha in Piine, 1 Mar 2010 | 6430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 ml apa calduta
  • 100 ml lapte
  • 10 g drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 3 linguri ulei
  • 500 g faina
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panini:

Aluatul l-am facut la masina de paine, programul de framantare + dospire.

Se rastoarna aluatul pe masa usor infainata si se imparte in 12 bilute. Fiecare bila de aluat se modeleaza sub forma de painita, dupa care le punem in tava tapetata cu hartie de copt. Lasam la dospit inca o jumatate de ora, cel putin.

Fiecare painita se cresteaza din loc in loc, apoi se unge cu galbenus desfacut cu putin lapte.

Se dau la cuptor pana se rumenesc.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Panini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]