Pangasius in crusta de malai si sos de tarhon

de kamy in Pangasius, 1 Iun 2011 | 8416 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc.file pangasius
  • patrunjel,busuioc,cimbru uscate
  • sare,piper
  • malai,faina,praf de usturoi
  • sos tarhon
  • tarhon in otet
  • unt
  • lapte
  • smantana
  • faina
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius in crusta de malai si sos de tarhon:

Fileurile le presaram cu patrunjel,cimbru,busuioc,sare si piper,le frecam bine si le lasam la frigider 30-60 min.

Intr-o farfurie amestecam o parte faina,doua malai, o ling.praf de usturoi trecem fileurile prin amestec,apasam sa se prinda bine peste tot si le prajim in ulei.Le scoatem pe servete absorbante.

Sos de tarhon:

Intr-o tigaie punem 3 ling.ulei in care am prajit pestele,o ling.unt,adaugam o ling.de faina,desfacem cu putin lapte pana ajungem la consistenta dorita,punem tarhonul taiat marunt,cativa stropi de otet de tarhon,sare piper dupa gust si la sfarsit 2-3 ling.smantana.Mai lasam sa dea in 2 clocote.

Se serveste pestele cu sos si mamaliga.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

ling.=lingura

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius in crusta de malai si sos de tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]