Pane de aripioare umplute

de MonaMimi in Pui, 27 Noi 2012 | 3259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 aripioare
  • 1 cana mica malai
  • 3 oua
  • 100 g cascaval
  • 3 linguri ulei
  • sare,piper, boia,cimbru,rozmarin dupa gust
  • bucati de kaizer,ciupercute,masline
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pane de aripioare umplute:

Speli aripioarele, le stergi prin presare cu servetele de bucatarie, faci mici taieturi sub piele si introduci dupa gust kaizer, masline, ciuperci etc. Faci un amestec din malai, sare, piper, boia apoi treci aripioarele prin acest amestec. Le dai prin ou batut si printr-un amestec de pesmet, cascaval si putina apa. Asezi aripioarele pe o tava tapetata cu hartie de copt pulverizezi cu putin ulei peste toate si dai tava la cuptorul incins circa 45-50 minute. Servesti aripioarele calde cu un piure de conopida,cartofi sau alte legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pane de aripioare umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui crocante