Pandișpan cu zmeură și căpșuni

de MadalinaPaula in Dulciuri, 8 Mar 2016 | 5013 vizualizari

 

O prajitura simpla,gustoasa si aspectuoasa care cu siguranta o sa vi se para un deliciu si care merita incercata!

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 16 linguri de faina
  • 16 linguri de zahar
  • 1 plic de praf de copt
  • jumatate de kg de fructe(chiar si din compot)
  • jumatate de cana de ulei
  • un praf de sare
  • o esenta de vanilie
  • zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandișpan cu zmeură și căpșuni:

       Pentru inceput separam ouale.Albusurile le mixam pana ce volumul lor se dubleaza si devin o spuma consistenta.Adaugam apoi treptat cele 16 linguri de zahar mixand pana ce zaharul este topit.Galbenusurile se combina cu uleiul(ca la maioneza),apoi se adauga peste bezea si se amesteca cu o lingura de lemn sau cu o spatula cu miscari largi fara sa dezumflam bezeaua.

        Faina se amesteca cu praful de copt si cu o lingura se adauga putin cate putin peste compozitie.La final adaugam esenta de vanilie.

        Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt apoi adaugam fructele.

         Dam tava la cuptor la 180 de grade pentru 30-40 de minute sau pana cand este gata. 

         Lasam prajitura la racit apoi o pudram cu zahar si o portionam dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandișpan cu zmeură și căpșuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gelatina de cocos